Header Image 0

Wie ben ik

Ik ben Dirkje Faber, geboren in 1965 en getrouwd met Jan. Samen hebben we drie kinderen. Ik ben jarenlang fulltime moeder geweest, in 2007 was de tijd rijp om mijn eigen dromen na te jagen. Ik wilde mijn gaven ontplooien om te doen wat ik het liefst doe: met mensen optrekken en van hart tot hart communiceren.

Ik studeerde achtereenvolgens sociaal maatschappelijke dienstverlening, psychosociale therapie, creatieve therapie, kindercoaching en kindertherapie.

Halverwege 2016 heb ik mijn diploma, psychosociale basiskennis behaald.

In 2021 ben ik afgestudeerd als jongerentherapeut en pedagogisch coach.

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied ben ik lid van het keurmerk christelijke zorg en Stichting de Rosegarden, dit is een platform voor professionele hulpverleners in de complementaire zorg, die vanuit een christelijke identiteit werken. Daarnaast ben ik aangesloten bij het NFG en RBCZ. Ik volg de vakbladen, en ik ontmoet mijn collega’s regelmatig om mijn blik open en mijn aanpak actueel te houden.

Maar mijn belangrijkste gereedschap is mijn leven. Ik heb reiservaring. Ik heb alle seizoenen gezien. Mag ik voor even jouw reisgenoot zijn?

Header Image 0 Header Image 1 Header Image 2 Header Image 3 Header Image 4 Header Image 5

Wie ben ik

Ik ben Dirkje Faber, geboren in 1965 en getrouwd met Jan. Samen hebben we drie kinderen. Ik ben jarenlang fulltime moeder geweest, in 2007 was de tijd rijp om mijn eigen dromen na te jagen. Ik wilde mijn gaven ontplooien om te doen wat ik het liefst doe: met mensen optrekken en van hart tot hart communiceren.

Ik studeerde achtereenvolgens sociaal maatschappelijke dienstverlening, psychosociale therapie, creatieve therapie, kindercoaching en kindertherapie.

Halverwege 2016 heb ik mijn diploma, psychosociale basiskennis behaald.

In 2021 ben ik afgestudeerd als jongerentherapeut en pedagogisch coach.

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied ben ik lid van het keurmerk christelijke zorg en Stichting de Rosegarden, dit is een platform voor professionele hulpverleners in de complementaire zorg, die vanuit een christelijke identiteit werken. Daarnaast ben ik aangesloten bij het NFG en RBCZ. Ik volg de vakbladen, en ik ontmoet mijn collega’s regelmatig om mijn blik open en mijn aanpak actueel te houden.

Maar mijn belangrijkste gereedschap is mijn leven. Ik heb reiservaring. Ik heb alle seizoenen gezien. Mag ik voor even jouw reisgenoot zijn?